Złoty Polędwica Wieprzowa
Złoty polędwica wieprzowa może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Za 1,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny i Whole 30 ma 213 kalorii , 26 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Mieszanka cierpkiego jabłka, pieczonej polędwicy wieprzowej, 2 ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 56% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczona polędwica wieprzowa z jabłkiem , Polędwica wieprzowa glazurowana brązowym cukrem i octem balsamicznym oraz Soczysta i delikatna ~ pieczona polędwica wieprzowa .
Instrukcje
Natrzyj pieczeń przyprawą. W szybkowarze o pojemności 6 qt. zrumień pieczeń na oleju ze wszystkich stron na średnio-wysokim ogniu; wyjmij pieczeń z szybkowaru; odcedź.
Dodaj pozostałe składniki do szybkowaru. Włóż pieczeń z powrotem do szybkowaru.
Zamknij szczelnie pokrywę; umieść regulator ciśnienia na rurze odpowietrzającej. Doprowadź szybkowar do pełnego ciśnienia na wysokim ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-wysokiego i gotuj przez 27 minut (Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny, stały ruch kołyszący; w razie potrzeby dostosuj ogień.)
Zdjąć z ognia i poczekać, aż ciśnienie samo spadnie.
Przenieś pieczeń na półmisek.
Odczekać 5–10 minut przed pokrojeniem.
Ubij ugotowaną mieszankę warzywną do uzyskania gładkiej konsystencji.