Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Złota zupa może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 2146 kalorii, 86g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 10,54 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dyni butternut, bulion warzywny, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pot O ' Gold Potato Soup, Northwest Harvest Gold Soup, oraz Zupa Ziemniaczana Pieczona Yukon Gold.
Instrukcje
1
Dodaj Czas do dużego garnka lub kotła. Wszystko zostanie dodane do garnka, gdy zostanie posiekane / przygotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Pokrój dynię i kumerę na kawałki, nie większe niż 2 cale kwadratowe, usuwając skórkę i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Dodaj do garnka.Marchew i cebulę obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj do garnka.Soczewicę umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i trochę dodatkowej wody, jeśli warzywa nie są pokryte. Być może będziesz musiał dodać więcej wody lub wywaru podczas gotowania - więc po prostu miej na to oko. Jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu, zupa może przykleić się do dna garnka. (może nie taka zła rzecz, jeśli złapiesz ją na czas. Raz, kiedy zrobiłem tę zupę, przykleiła się do dna i smakowała tak, jakby miała w niej pieczoną dynię).Doprowadzić do wrzenia, gotować przez około 30 minut, lub aż największe kawałki warzyw są miękkie po szturchnięciu nożem. Od czasu do czasu mieszaj, aby soczewica nie spaliła się na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Karton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina Wieprzowa
7
Wyjąć z ognia i oczyścić za pomocą miksera stick używanego w garnku lub za pomocą robota kuchennego. Aby zupa była cieńsza, wystarczy dodać dodatkową wodę lub bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Karton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina Wieprzowa
8
Podawać z odrobiną kwaśnej śmietany i może posypką świeżo posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę