Złota Szarlotka

Złota Szarlotka
Złota Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 486 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z wanillanu, lodowatą wodę, złote aromatyczne jabłka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Szarlotka Golden Harvest, Deep-Dish Golden Delicious Apple Pie, oraz Złote Jabłko.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz jabłka, 3/4 szklanki soku jabłkowego, cukier, cynamon i przyprawę do szarlotki; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostały sok jabłkowy; dodaj do rondla. Wróć do wrzenia, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj jeszcze 1 minutę lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia. Dodaj wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
4
Aby uzyskać skórkę, połącz mąkę i sól; pokrój masło, aż mieszanina będzie krucha. Stopniowo dodawaj wodę, po 1 łyżce stołowej; podrzucając widelcem, aż ciasto uformuje się w kulkę. Podziel na pół, dzięki czemu połowa jest nieco większa. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj większą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj nawet krawędzią talerza.
6
Dodaj nadzienie.
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wytnij rozcięcia na górze.
9
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa, a jabłka będą miękkie. Ostudzić na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Prosecco, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling

Prosecco, Moscato d ' Asti i Late Harvest Riesling to moje najlepsze typy na szarlotkę. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Zonin Prosecco z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Zonin Prosecco
Zonin Prosecco
Zdobywca Złotego Medalu: Międzynarodowy Konkurs win w Los Angeles 2014bardzo wyważony i atrakcyjny, z niezwykle delikatną nutą migdałów, która jest typowa dla Prosecco. Doskonały aperitif, można go również podawać przez cały posiłek - w tym deser-o ile potrawy nie są zbyt mocno aromatyzowane.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn