Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą

Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, złote buraki, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, oraz Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić wszystkie buraki w metalowej patelni o wymiarach 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Skropić 3 łyżki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Przykryj patelnię folią i piecz buraki do miękkości, około 1 1/2 godziny. Odkryć i całkowicie schłodzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, każdy kolor po przeciwnej stronie; posypać solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wszystkie pomarańcze obrać ze skórki i skórki. Praca nad średniej miski złapać sok pomarańczowy, przeciąć między membranami, uwalniając segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj 1 szklanka segmenty pomarańczowy, koper, mięta, pietruszka, orzechy laskowe, i szalotka do miski z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przenieść 2 łyżeczki soku pomarańczowego do małej miski; ubić w occie i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z mieszaniną buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Sałatka na dużym talerzu.
8
Odcedzić pozostałe segmenty pomarańczowe; ułożyć na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
9
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn