Zuppan Osso Buco to śródziemnomorski przepis, który serwuje 4. To danie główne ma 621 kalorii, 47g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za $4.29 za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś białe wino, chrupiący chleb, pietruszkę płaską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.
Instrukcje
1
Połącz cielęcinę i kolejne 5 składników, a następnie odłóż mieszankę i spłucz ręce.
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim lub średnim ogniu. Zacznij siekać warzywa, gdy garnek się nagrzewa: marchewki pokroić w kostkę na kawałki 1/4 cala, posiekać seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do gorącego garnka i marchewki. Obróć marchewki, aby posmarować je olejem i dodaj seler i cebulę, gdy je posiekasz. Pracuj w pobliżu pieca, aby można było posiekać, a następnie wpaść do garnka. Dopraw warzywa solą i pieprzem oraz liściem laurowym. Wymieszaj warzywa i gotuj 5 minut, aby zacząć mięknąć. Nie pozwól warzywom brązowieć, w razie potrzeby zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj wino i gotuj przez 1 minutę. Następnie dodaj fasolę i pomidory oraz bulion do garnka. Załóż pokrywkę na garnek i podnieś ogień do wysokiego. Gdy zupa się zagotuje, około 3 minut, dodaj 1-calowe kulki pierogów cielęcych bezpośrednio do garnka. Kiedy skończysz dodawać cielęcinę, dodaj makaron jajeczny. Dusić stoup przez 6 minut, aby ugotować makaron i pierogi mięsne. Dostosuj przyprawy i wyłącz ogień, a następnie pozwól stoup stać kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Ułóż czosnek, anchois, pietruszkę i skórkę z cytryny na desce do krojenia i drobno posiekaj miksturę, a następnie przenieś do małego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Sardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Podawaj stoup w płytkich miseczkach z kilkoma łyżeczkami gremolaty na wierzchu. Wymieszaj gremolatę w całym zboczu i podaj chrupiący chleb przy stole do zanurzania i zmywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Osso Buco można łączyć z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 90 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione