Zupa Ziemniaczana Puree
Puree ziemniaczane zupa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, pieczenie ziemniaków, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Puree, Zupa Ziemniaczana Puree, oraz Zupa Z Puree Ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ukłuj ziemniaki widelcem; kuchenka mikrofalowa na wysokości, aż do ugotowania, obracając raz, w sumie 12 do 15 minut.
Ostudzić lekko i zgarnąć mięso, odrzucając Skórki. Mash widelcem. Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące, obracając raz, o 10 minut w sumie.
Ostudzić, a następnie kruszyć.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka i lekko złocista, około 2 minut. Powoli ubij w mleku i gotuj, ubijając, aż zgęstnieje, 5 do 6 minut.
Wymieszać z serem, ziemniakami i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Gotować, mieszając, aż ser się rozpuści i zupa zostanie podgrzana.
Ubij śmietanę. Sprawdzić przyprawy i dodać dodatkową sól i pieprz w razie potrzeby. Podzielić na 6 miseczek do zupy i posypać boczkiem i szczypiorkiem.