Zupa ziemniaczana II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczku, skondensowany krem z zupy selerowej, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną, oraz Zupa ziemniaczana marchewka, zdrowa zupa Indyjska.
Instrukcje
1
Umieścić placki ziemniaczane, cebulę, marchew, seler, wodę i rosół z kurczaka w dużym garnku. Dusić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wymieszaj nierozcieńczone zupy śmietankowe, mleko i boczek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut.