Zupa Ze Świeżych Pomidorów
Świeża zupa pomidorowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, selera, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Ze Świeżych Pomidorów, Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Zupa Ze Świeżych Pomidorów.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Połowę mieszanki pomidorowej umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną pomidorową. Wymieszać z solą i pieprzem. Chochla 3/4 szklanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżką jogurtu i 1 1/2 łyżeczki bazylii.