Zupa z ziemniaków, cebuli i sera pleśniowego

Zupa z ziemniaków, cebuli i sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy ziemniaczanej, cebuli i sera pleśniowego. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 83 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka cebuli, masła, ziemniaków Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vidaliańska Zupa Cebulowa Z Dzikim Ryżem I Serem Pleśniowym, Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère, oraz New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, do miękkości, ale nie rumiane, o 8minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
4
Wlać bulion; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą bardzo miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
5
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Dodać pół na pół i 3/4 szklanki Gorgonzoli i mieszać, aż ser się rozpuści. Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Rondel wypłukać, wytrzeć do sucha i powrócić do niego zupę. Delikatnie podgrzać zupę na średnim ogniu; nie gotować. Doprawić solą i pieprzem. Chochle do misek i udekorować szczypiorkiem i pozostałe 2 łyżki. Gorgonzola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GorgonzolaGorgonzola
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn