Zupa Z Wędzonego Pstrąga

5
4
3
2
1
Zupa Z Wędzonego Pstrąga

Zupa Z Wędzonego Pstrąga

Need a danie główne bezglutenowe? Wędzony-pstrąg Chowder może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczenia ziemniaków, szalotki, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Wędzony pstrąg i skorupiaki Chowder, Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać seler, posiekane cebulki szalotki, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodaj ziemniaki, wino, wodę, bulion, tymianek, liść laurowy i sól do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Mieszamy pół na pół do zupy. Gotować na wolnym ogniu, aż zupa zacznie zgęstnieć, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Zdjąć garnek z ognia i wymieszać w pstrąga i szczytów scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Usuń liść laurowy z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Rekomendacja wina: California chardonnays może być przytłaczające, ale ten chowder stanowi doskonałą wizytówkę. Spróbuj owocowego chardonnay z Napa lub Doliny Sonoma.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
ChowderChowder
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Uwagi: Jeśli wędzony pstrąg pieprzowy nie jest dostępny, użyj zwykłego wędzonego pstrąga i jednej łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok