Zupa z topinamburu i chrzanu

Zupa z topinamburu i chrzanu
Jeśli u pacjenta występuje około 55 minut do spędzenia w kuchni, Topinambur & chrzan zupa może być niesamowite bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka ziemniaków, szczypiorek plus dodatkowe do dekoracji, sos chrzanowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Latki z ziemniaków i topinamburu Yukon Gold z majonezem jabłkowo-chrzanowym i Taramasalatą, oraz Krem z karczocha i zupa z topinamburu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Karczochy włożyć do puszki do pieczenia i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Piec przez 30 minut do miękkości. wyjąć z piekarnika, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
W międzyczasie, na dużej patelni, doprowadzić bulion do wrzenia, dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut do miękkości. Gdy karczochy są na tyle chłodne, że można je ostrożnie obrać ze skórek i przenieść mięso do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać ziemniaki i trochę bulionu warzywnego, a następnie proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Przetworzyć mieszaninę do pozostałego zapasu, wymieszać i delikatnie podgrzać. Wymieszać z sosem chrzanowym i posiekanym szczypiorkiem, następnie obficie doprawić do smaku. Zupę kadzi się do miseczek, a każdą z nich polewa łyżką śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
7
Podawać zupę przyozdobioną świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn