Zupa Z Szynki I Fasoli

Zupa Z Szynki I Fasoli
Zupa z szynki i fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 62 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Lima, Zupa z szynki i fasoli, oraz Zupa z szynki i fasoli.

Instrukcje

1
Miejsce Lima fasola w holenderskim piekarniku lub zupa czajnik; dodać wodę do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Fasolę odcedzić i opłukać, wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
W holenderskim piekarniku pokrytym nieprzywierającym sprayem, cebulę i czosnek gotować do miękkości. Wymieszać w bulionie, szynka, marchew, woda, jalapeno, pietruszka, pieprz i fasola lima. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 50 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn