Zupa z soczewicy z Krautem i boczkiem

Zupa z soczewicy z Krautem i boczkiem
Zupa z soczewicy ze Szwabem i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, karton, soczewicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Zupa z boczku i soczewicy, Zupa Z Soczewicy Z Boczkiem, oraz Zupa z soczewicy i boczku.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub aż soczewica są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Rezerwa 1 łyżka kapieli; wyrzucić Pozostałe kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połączyć boczek i kapustę kiszoną na patelni; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj zastrzeżone kroplówki, sól i pieprz do mieszanki soczewicy. Łyżka zupy do poszczególnych misek; top z mieszanki kiszonej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
SoczewicaSoczewica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn