Zupa z soczewicy z Krautem i boczkiem

Zupa z soczewicy z Krautem i boczkiem
Zupa z soczewicy ze Szwabem i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, karton, soczewicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Zupa z boczku i soczewicy, Zupa Z Soczewicy Z Boczkiem, oraz Zupa z soczewicy i boczku.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub aż soczewica są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Rezerwa 1 łyżka kapieli; wyrzucić Pozostałe kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Połączyć boczek i kapustę kiszoną na patelni; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj zastrzeżone kroplówki, sól i pieprz do mieszanki soczewicy. Łyżka zupy do poszczególnych misek; top z mieszanki kiszonej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
SoczewicaSoczewica
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn