Zupa z soczewicy wołowej może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 9g tłuszczu i w sumie 393 kalorii. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką kapustę, liść laurowy, soczewicę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 73%. Podobne przepisy to Zupa Z Soczewicy Wołowej, Zupa Z Soczewicy Jęczmiennej Wołowej, oraz Zupa Z Soczewicy Jęczmiennej Wołowej.
Instrukcje
1
W dużym garnku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj sok pomidorowy, wodę, soczewicę, kapustę, marchew, seler, cebulę, zieloną paprykę, pieprz, tymianek, liść laurowy, sól i bulion w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Słonina Wieprzowa
Groszek Goya®
Przepis Na Pizzocheri
Słonina Wieprzowa
Soczewica
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala