Zupa Z Soczewicy Po Hiszpańsku
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hiszpańska zupa z soczewicy mogłaby być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz soczewicę, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku, Zupa Z Soczewicy Po Włosku, oraz Zupa Z Kruszonej Soczewicy-Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki i wystarczająco dużo wody, aby pokryć w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Posiekać cebulę, ziemniaki i czosnek; pokroić marchewkę i kiełbasę.
Saute cebuli, marchew, i czosnek w oliwie z oliwek na dużej patelni do miękkości; wymieszać z soczewicy mieszaniny.
Dodaj ziemniaki, kiełbasę, rosół z kurczaka i następne 4 składniki. Przykryć mieszaninę i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 45 minut lub do czasu zakończenia. Natkę pietruszki wymieszać i podawać od razu.