Zupa z soczewicy i Escarole (Cook ' s Illustrated)

Zupa z soczewicy i Escarole (Cook ' s Illustrated)
Zupa z soczewicy i Eskaroli (Cook ' s Illustrated) to bezglutenowe danie główne. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka escarole, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasto dyniowe Cook ' s Illustrated, Zupa z soczewicy i Eskaroli, oraz Niezawodne ciasto na ciasto Cook ' s Illustrated dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn