Zupa Z Soczewicy Anthos
Zupa z soczewicy Anthos jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 191 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieczenia ziemniaków, seler, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki, marchew, seler, pasternak, i szalotki na patelni; smażyć przez 7 minut lub do miękkości.
Dodaj ocet sherry do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion z kurczaka, soczewicę i liście laurowe na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż soczewica są miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Połowę mieszanki soczewicy przenieść do blendera.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Blendować do uzyskania gładkiej, skrobanie boków. Powrót soczewicy mieszaniny na patelnię; wymieszać z pieprzem i solą.