Zupa Z Sera Ziemniaczanego Wisconsin
Wisconsin Potato Cheese Soup to hor d ' oeuvre, który serwuje 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 272 kalorii, 12g białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera cheddar, pietruszki, mleka i ziemniaków. Ten przepis jest lubiany przez 965 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wisconsin Beer Cheese Soup, Zupa Z Sera Kalafiorowego Wisconsin, oraz Wisconsin Beer Cheese Soup.
Instrukcje
W dużym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Podsmaż seler i cebulę do miękkości.
Dodaj ziemniaki i bulion. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, około 12 minut.
Partiami puree ziemniaczane w blenderze lub robocie kuchennym. Wróć do rondla. Dodaj mleko i przyprawy.
Dodaj ser i podgrzewaj tylko do stopienia.
Udekoruj grzankami i natką pietruszki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.