Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z pora i kapusty z kiełbasą Andouille. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 498 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 894 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, kilka koszernej soli, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa kapuściana z kiełbasą Andouille, Batat i Por z kiełbasą Andouille, oraz Zupa z kiełbasą Andouille i ryżem dla podobnych receptur.