Zupa Z Pierogów Azjatyckich
Azjatycka zupa z pierogów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz zieloną cebulę, wygrał ton, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Zupa Z Pierogów Azjatyckich, Zupa Z Pierogów Azjatyckich, oraz Zupa Z Pierogów Azjatyckich Z Przepisem Shiitakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni 5-do 6-quart dodaj bulion z kurczaka, imbir, czosnek, ocet ryżowy i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj potstickers lub wygrał ton i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż gorące w centrum (cut do testu), 6 do 8 protokół.
Dodaj pokrojoną zieloną cebulę.
Podawać w miseczkach i dodać do smaku Azjatycki (tosty) olej sezamowy.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.