Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki
Pieczona zupa z pomidorów i czerwonej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 155 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory, sok pomidorowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieścić paprykę i pomidory, skórki do góry, na blasze wyłożonej folią; paprykę spłaszczyć ręcznie. Broil 15 minut lub aż warzywa są czernione.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć i odstawić na 10 minut. Paprykę i pomidory obrać; posiekać.
Połowę pokrojonej papryki i połowę pokrojonych pomidorów umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; przykryć i gotować 5 protokół.
Dodać puree warzywne, Pozostałe posiekane papryki i pomidory, sok pomidorowy, 1 łyżka majeranku, sól, pieprz; gotować na średnim ogniu, aż dokładnie ogrzane.
Dekoruj gałązkami majeranku, w razie potrzeby.