Zupa z pieczonej czerwonej papryki z kremem pomarańczowym
Pieczona zupa z czerwonej papryki z kremem pomarańczowym może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 114 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i sauté 5 minut.
Dodać czerwoną paprykę z płynem. Wymieszać z cukrem; sauté 2 protokół.
Dodać 2 szklanki bulionu i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Chłodna zupa lekko. Praca w partiach, zupa puree w blenderze. Powrót zupy na patelnię. Doprowadzić do duszenia; wymieszać z sokiem pomarańczowym. Cienka zupa z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Ubijamy śmietanę i skórkę pomarańczową w miseczce, aż lekko zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem. Zupa z chochli do misek.
Skropić kremem pomarańczowym.
Posypać bazylią i podawać.