Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Pieczona zupa z czerwonej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.02 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką grzyby, mielony pieprz, bazylia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym umieść pieczoną czerwoną paprykę i zmiksuj na gładką masę.
W dużym rondlu wymieszaj pieczoną czerwoną paprykę, rosół z kurczaka i grzyby. Doprawić bazylią, oregano, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać tortellini, i kontynuować gotowanie 8 do 10 minut, lub do makaronu jest al dente.