Zupa z pieczonego squasha z bananami glazurowanymi klonem
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Pieczona zupa z dyni z bananami glazurowanymi klonem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 142 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka orzechów pekan, sól koszerna, gałązki rukoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z pieczonego squasha z bananami glazurowanymi klonem, Zupa z pieczonej dyni z klonowymi bananami, oraz Klon Szkliwiony Pieczony Żołądź Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło średnie naczynie do pieczenia. Doprawić dynię solą i odstawić do naczynia do pieczenia.
Piec przez około 1 godzinę i 10 minut, aż squash będzie bardzo delikatny.
W międzyczasie, rozprowadzić pekan w talerzu ciasto i tosty przez około 7 minut, lub aż pachnące.
Ostudzić, następnie grubo posiekać i przenieść do średniej miski.
Dodać banana i syrop klonowy i wymieszać do herbu.
Skórkę z dyni. W blenderze, puree squash, woda, crme frache i cinna-mon do bardzo gładkiej.
Przenieść do średniego rondla i ogrzać na małym ogniu. Zupę pokroić w miseczki, udekorować polewą bananowo-orzechową i rukolą i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.