Zupa z marchwi i kolendry II

Zupa z marchwi i kolendry II
Zupa z marchwi i kolendry II może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 63 grosze za porcję. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, bulion warzywny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z marchwi i kolendry, Zupa z marchwi i kolendry, oraz Zupa z marchwi i kolendry.

Instrukcje

1
Do dużego rondla włożyć marchew, cebulę, bulion warzywny i kolendrę. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż marchew będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
KolendraKolendra
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Puree zupę do gładkiej, za pomocą blendera lub robota kuchennego. Podgrzać przed podaniem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn