Zupa z kurczaka z makaronem na gorąco
Gorący i kwaśny rosół z makaronem jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać lekkie mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Hot & Sour Thai Chicken Noodle Soup, oraz Quick & easy hot-and-sour chicken noodle soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować we wrzącej wodzie 5 minut lub aż gotowe.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać 2 szklanki wody i kolejne 9 składników (woda przez pędy bambusa). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Połącz skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody w małej misce. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z kurczakiem; gotować 3 minuty lub aż kurczak jest gotowy.
Umieść 1/3 szklanki makaronu i 1 1/2 szklanki zupy w każdej z 6 dużych misek do zupy.
Posypać 1 łyżeczkę kolendry na każdej porcji.