Zupa z klopsikami
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Zupę Meatball. Za 1,89 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Ten przepis jest na 5 osób. Jeśli masz pod ręką jajko, bulion wołowy, pomidory z puszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Spróbuj Albondigas Zupa (meksykańska zupa z klopsikami) , Zupa z klopsikami i Zupa z klopsikami , aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformuj w 1-calowy. kulki. Brązowe klopsiki w dużym rondlu; odpływ.
Dodać bulion, fasolę, pomidory, marchewkę i przyprawę włoską. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Dodaj makaron; gotować jeszcze 10 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe, a makaron będzie miękki. Zamrażaj w porcjach po 1-1/2 szklanki przez okres do 3 miesięcy.