Zupa Z Kapusty Koperkowej
Zupa z kapusty koperkowej jest wegetariańska przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Niewiele osób lubi tę zupę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką masło, koperek, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 32%, to danie nie jest tak super. Spróbuj Rosół Z Koperkiem, Zupa Grzybowa Z Koperkiem, oraz Schłodzona zupa Avgolemono podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmażamy kapustę, cebulę i seler na maśle przez 1 minutę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 minut. Odstawić 1/2 szklanki bulionu.
Do mieszanki kapusty dodać ziemniaki i pozostały bulion.
Mąkę i bulion ubijamy do uzyskania gładkości; mieszamy z mieszaniną kapusty. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszaj niewielką ilość gorącego bulionu z kwaśną śmietaną; wróć wszystko na patelnię, stale mieszając.
Dodajemy koperek i pieprz, podgrzewamy (nie gotujemy).