Zupa Z Kapusty Koperkowej

Zupa Z Kapusty Koperkowej
Zupa z kapusty koperkowej jest wegetariańska przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Niewiele osób lubi tę zupę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką masło, koperek, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 32%, to danie nie jest tak super. Spróbuj Rosół Z Koperkiem, Zupa Grzybowa Z Koperkiem, oraz Schłodzona zupa Avgolemono podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku podsmażamy kapustę, cebulę i seler na maśle przez 1 minutę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 minut. Odstawić 1/2 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Do mieszanki kapusty dodać ziemniaki i pozostały bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Mąkę i bulion ubijamy do uzyskania gładkości; mieszamy z mieszaniną kapusty. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wymieszaj niewielką ilość gorącego bulionu z kwaśną śmietaną; wróć wszystko na patelnię, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodajemy koperek i pieprz, podgrzewamy (nie gotujemy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn