Zupa z kapusty i kapusty z Farro
Zupa z kapusty i kapusty z Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać rosół z kurczaka, farro, pancetta i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Smoky Kale Ciecierzyca Farro Zupa, Zupa Z Kapusty, Squasha I Farro Z Ciecierzycą, oraz Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, 3 do 4 protokół.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać pastę anchois i gotować przez 30 sekund.
Dodać farro i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Dodać kapustę i jarmuż i gotować, mieszając, aż tylko zwiędnie.
Dodać bulion z kurczaka, wodę, gałązki tymianku i rozmarynu oraz skórkę sera i zagotować na wolnym ogniu. Przykryć zupę, przełożyć do piekarnika i gotować przez około 1 godzinę, aż Farro i warzywa będą miękkie. Zupę dusić na umiarkowanym ogniu przez 1 godzinę. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Zupę przełożyć do miseczek, udekorować natką pietruszki i startym serem i podawać.