Zupa z kapusty i kapusty z Farro

Zupa z kapusty i kapusty z Farro
Zupa z kapusty i kapusty z Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać rosół z kurczaka, farro, pancetta i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Smoky Kale Ciecierzyca Farro Zupa, Zupa Z Kapusty, Squasha I Farro Z Ciecierzycą, oraz Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać pastę anchois i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
6
Dodać farro i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
7
Dodać kapustę i jarmuż i gotować, mieszając, aż tylko zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
8
Dodać bulion z kurczaka, wodę, gałązki tymianku i rozmarynu oraz skórkę sera i zagotować na wolnym ogniu. Przykryć zupę, przełożyć do piekarnika i gotować przez około 1 godzinę, aż Farro i warzywa będą miękkie. Zupę dusić na umiarkowanym ogniu przez 1 godzinę. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
FarroFarro
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Zupę przełożyć do miseczek, udekorować natką pietruszki i startym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn