Zupa z kapusty i kapusty z Farro

Zupa z kapusty i kapusty z Farro
Zupa z kapusty i kapusty z Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać rosół z kurczaka, farro, pancetta i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Smoky Kale Ciecierzyca Farro Zupa, Zupa Z Kapusty, Squasha I Farro Z Ciecierzycą, oraz Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać pastę anchois i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
6
Dodać farro i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
7
Dodać kapustę i jarmuż i gotować, mieszając, aż tylko zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
JarmużJarmuż
8
Dodać bulion z kurczaka, wodę, gałązki tymianku i rozmarynu oraz skórkę sera i zagotować na wolnym ogniu. Przykryć zupę, przełożyć do piekarnika i gotować przez około 1 godzinę, aż Farro i warzywa będą miękkie. Zupę dusić na umiarkowanym ogniu przez 1 godzinę. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
ZieloniZieloni
FarroFarro
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Zupę przełożyć do miseczek, udekorować natką pietruszki i startym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn