Zupa Z Jednym Jajkiem

Zupa Z Jednym Jajkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do swojej kolekcji, zupa z jednym jajkiem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 47 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 28 fanów. Kilka osób naprawdę polubiło to chińskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Wystarczy mieszanka soli, jajka, pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak wybitne. Spróbuj Zupa Z Jednym Jajkiem, Zupa Z Jednym Jajkiem, oraz Zupa Z Jednym Jajkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ubij jajko i sól razem w misce, aż dobrze się wymieszają. W osobnej misce połącz mąkę z tapioki z zimną wodą i wymieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Doprowadź bulion z kurczaka, imbir i czosnek do pełnego wrzenia, zdejmij z ognia i dodaj rozpuszczoną skrobię z tapioki. Gotuj, aż zupa zgęstnieje i nie będzie już mętna, około 1 minuty; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
3
Wlej jajko do zupy cienką linią i delikatnie wymieszaj jajko w kształcie cyfry 8, uważając, aby nie przesadzić z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Zupę posyp posiekaną cebulą, olejem sezamowym i białym pieprzem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje najlepsze typy na zupę z jajkiem. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtröpfchen to jedna z najbardziej znanych indywidualnych winnic (Einzellagen) w regionie Mozeli w Niemczech. Ta Winnica składa się ze stromych, slatey południowych stokach ułożonych w dramatycznym kształcie przypominającym Amfiteatr dla idealnej ekspozycji i aspektu z rzeką odbijającą bardzo pożądane słońce bezpośrednio do winorośli. Doskonałe Rieslingi są zazwyczaj ogrzane słońcem i dojrzałe, z wyraźną mineralnością łupków i równoważącą kwasowością. Dojrzałe, pełne tropikalnych owocowych smaków ananasa, mango i guawy, z akcentami cukierniczymi. Oferuje jasne wykończenie kiwi i limonki, pokazując odrobinę rumianku i śmietany. Soczysty Riesling.Idealnie pasuje do mocnych indyjskich i azjatyckich potraw z przyprawami. Również fantastyczne z przyprawioną kaczą nogą, daniami z kwaśnymi sosami, pieczonymi warzywami i miękkimi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn