Zupa Z Jajkiem Imbirowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać imbir Scallion Egg-Drop zupa spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz rosół z kurczaka, szalotki, imbir, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Imbir Scallion & Egg Drop Cukinia Noodle Bowl, Zupa Imbirowa Z Cebulką, oraz Kurczak imbirowy, Shiitake i zupa z szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbić 3 szalotki i pokroić na 2-calowe kawałki, a następnie umieścić w rondlu 2-quart z wodą, bulionem, imbirem i 3/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, następnie kłusować kurczaka na gołym wolnym ogniu, odkryte, aż tylko gotowane przez, 12 do 15 protokół.
Przenieść kurczaka do deski do krojenia i niech bulion strome, pokryte, 10 minut.
W międzyczasie posiekaj pozostałe 3 szalotki i rozdrobnij kurczaka.
Odrzuć szalotki i imbir z bulionu i przynieś do szybkiego gotowania na wolnym ogniu.
Dodać ubite jajka w wolnym strumieniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać szalotki, kurczak, i biały pieprz (jeśli jest używany).
Podawać skropione olejem sezamowym.