Zupa Z Indyka Wędzonego Z Soczewicą
Zupa z indyka wędzonego na wolnym ogniu-zupa z soczewicy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz nogę z indyka, soczewicę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Szynki Wędzonej Z Soczewicy, Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W powolnej kuchence wymieszać bulion, soczewicę, wstępnie przygotowane warzywa, oregano i pieprz; dodać udko z indyka.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 do 10 godzin lub do soczewicy są miękkie i indyk spada z kości.
Wyjmij nogę z indyka z wolnej kuchenki.
Usunąć i wyrzucić skórę. Mięso rozdrobnić; kości wyrzucić. Powrót mięsa do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Zupa z kadzi na 8 miseczek; dekoruj jogurtem i gałązkami oregano.