Zupa z grzybami Shiitake i tofu

Zupa z grzybami Shiitake i tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z grzybami Shiitake i tofu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżowego wermiszelu, Jedwabnego tofu, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Makaronem Tofu I Shiitake, Tofu, bakłażan i zupa z makaronem Shiitake, oraz Zupa Grzybowa Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wermiszel gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
2
Odcedzić i odstawić.
3
Tymczasem rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj tofu; gotować, aż rumiane, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodać czosnek i imbir i gotować około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
6
Dodaj grzyby, bulion i kapustę i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z zarezerwowanym makaronem. Zupa z kadzi do misek i dodać kolendrę, cebulę i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
CebulaCebula
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn