Zupa Z Dzikiego Ryżu

Zupa Z Dzikiego Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj zupy z dzikiego ryżu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 5G białka, oraz 21g tłuszczu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Mieszanka mąki, oleju canolan, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz ryż, olej i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie w holenderskim piekarniku ugotuj cebulę, seler i marchewkę na maśle, aż warzywa będą prawie miękkie. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje; gotuj i mieszaj przez 2 minuty. Powoli wmieszaj bulion i niewysuchany ryż. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać śmietanę, rozmaryn i sól. Dusić bez przykrycia przez około 20 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
BulionBulion
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier Brut (Split). Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn