Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka

Zupa z dzikiego ryżu z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 216 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, przyprawy do drobiu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z dzikiego ryżu i indyka, Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu połączyć bulion z kurczaka, wodę, zieloną cebulę i dziki ryż. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, 35 do 40 protokół.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie kruszyć. Odstawić.
Gdy ryż jest miękki, roztopić margarynę w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę, sól, przyprawę do drobiu i pieprz na raz. Gotować, mieszając, aż będzie gładka i bąbelkowa. Wymieszać w pół i pół i gotować, aż zgęstnieje, 2 protokół. Wymieszać pół na pół do mieszanki ryżu. Wymieszać z boczkiem, indykiem i sherry.