Zupa z dyni z przyprawami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Butternut Squash zupa z przyprawami nasiona spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, wody, szczypta mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Dynia Maślana Z Smażoną Szałwią I Przyprawami, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Pieczony makaron z dyni i komosą ryżową z przyprawami z pestek dyni, suszoną żurawiną i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Dodaj nasiona do mieszaniny cukru, mieszając, aby pokryć.
Rozprowadzić mieszaninę nasion równomiernie na blasze wyłożonej pergaminem i pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 300 przez 15 minut. Wymieszać mieszaninę; piec dodatkowe 15 minut.
Umieść pergamin na stojaku z drutu; chłodna mieszanka nasion dyni. Rozbić na małe kawałki; odstawić.
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Pędzel olej na ścięte boki squasha; posypać ścięte boki 1/4 łyżeczki soli.
Umieść squasha, pokrój boki w dół, na patelni z galaretką.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub do miękkości squasha. Lekko schłodzić. Wyjąć miąższ squasha ze skórek; wyrzucić Skórki.
W blenderze umieścić pulpę z dyni i bulion.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać czystą mieszaninę do średniego rondla; wymieszać 2 szklanki wody i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Wierzch każdej porcji z nasionami.