Zupa z dyni z anyżem gwiazdkowym i krewetkami imbirowymi
Zupa z dyni z anyżu gwiazdkowego i krewetek imbir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.82 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka szalotki, olej roślinny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Marchewkowo-Imbirowa Z Anyżem Gwiazdkowym Przepis, Zupa anyżowa ze słodkich ziemniaków z kremem imbirowym, oraz Star anyż i imbir Duszony kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić krewetki z imbirem w misce i marynować, schłodzone, 30 minut (nie marynować dłużej lub enzymy z imbiru zacznie gotować krewetki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Gotować szalotka, czosnek, i anyż na maśle w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż szalotka zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Masło
Czosnek
Anyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać squash, czas, i wody i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż squash jest bardzo delikatny, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Stado
Woda
3
Usuń anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż Gwiaździsty
4
Zupa Purée w 2 partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów) do bardzo gładkiej, około 1 minuty na partię, następnie przenieść do oczyszczonej patelni i zachować ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
5
Marynowane krewetki posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sól
6
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté krewetki w 2 partie, mieszając, aż po prostu gotowane przez, o 3 minut na partię, przeniesienie do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
7
Zupę ugotować na wolnym ogniu i doprawić solą i pieprzem. Podziel między 8 płytkie zupy miski i Kopiec 3 krewetki w każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Krewetki
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
* Zupa (bez krewetek) może być przygotowana 3 dni wcześniej i schłodzona, przykryta. Jeśli zupa do przodu, rozpocząć marynowanie krewetek około 40 minut przed podaniem.