Butternut Squash i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pory, masło, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z jabłek i dyni, Zupa Z Dyni Jabłkowej, oraz Zupa z dyni i jabłek.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Saute dyni, por, marchew, i seler na gorącym maśle, aż warzywa zmiękną, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(i Tylko Porcje)
3
Wymieszać jabłka, tymianek i szałwię do mieszanki squasha; wlać bulion z kurczaka i cydr. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć garnek pokrywką i gotować, aż warzywa i jabłka będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,
Nóż Do Obierania
1 Duże Zielone Jabłko
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zupę wyjąć z ognia i lekko ostudzić, około 10 minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Mieszankę odstawić do garnka i doprawić solą do smaku.