Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru

Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z czerwonej soczewicy i bulguru. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, bulgur, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa z soczewicy i bulguru, oraz Zupa z soczewicy i bulguru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na małym ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Gotować i mieszać pomidory, za ' atar, papryka,kminek, czosnek w proszku, czarny pieprz, i pieprz cayenne w mieszaninie cebuli; wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
ZaatarZaatar
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj sok z marchwi, wodę, kostkę bulionu z kurczaka, kostkę bulionu o Smaku pomidorowym, soczewicę i bulgur; gotuj na małym ogniu, aż soczewica będzie miękka i bulgur wchłonie płyn, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Chochla około 2/3 mieszaniny soczewicy do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót puree do stockpot i wymieszać. Dusić na małym ogniu przez około 5 Więcej minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
6
Wyjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i kolendrę do zupy. Górne pojedyncze porcje z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn