Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru

Zupa z czerwonej soczewicy i bulguru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z czerwonej soczewicy i bulguru. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, bulgur, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa z soczewicy i bulguru, oraz Zupa z soczewicy i bulguru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na małym ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Gotować i mieszać pomidory, za ' atar, papryka,kminek, czosnek w proszku, czarny pieprz, i pieprz cayenne w mieszaninie cebuli; wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
ZaatarZaatar
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj sok z marchwi, wodę, kostkę bulionu z kurczaka, kostkę bulionu o Smaku pomidorowym, soczewicę i bulgur; gotuj na małym ogniu, aż soczewica będzie miękka i bulgur wchłonie płyn, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Chochla około 2/3 mieszaniny soczewicy do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót puree do stockpot i wymieszać. Dusić na małym ogniu przez około 5 Więcej minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
6
Wyjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i kolendrę do zupy. Górne pojedyncze porcje z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn