Zupa z czarnej fasoli i salsy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z czarnej fasoli i salsy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 243 kalorie, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1657 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz fasolę, zieloną cebulę, masywną salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest świetne. Spróbuj Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, Zupa z czarnej fasoli i salsy, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W elektrycznym robocie kuchennym lub blenderze połącz fasolę, bulion, salsę i kminek. Zmiksować na gładką masę.
Podgrzać mieszaninę fasoli w rondlu na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Zupa z kadzi na 4 poszczególne miski, a na wierzchu każdej miski z 1 łyżką kwaśnej śmietany i 1/2 łyżki zielonej cebuli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."