Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj seler, mieloną cebulę, paprykę i marchew. Gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i kolejne 4 składniki (przez czarny pieprz); podsmażyć 3 protokół.
Dodaj bulion, wodę i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Lekko schłodzić.
Połowę zupy umieścić w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Wlać do miski. Powtórz procedurę z pozostałą zupą.
W razie potrzeby udekorować pokrojoną zieloną cebulą.