Zupa z cukinii z serem Brie
Zupa z cukinii z serem Brie może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną szałwię, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy są Zupa pomidorowa pieczona z grillowanym serem Brie, Kremowa Zupa Serowa Z Cukinii, oraz Zupa Serowo-Pieprzowo-Cukiniowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cukinię, cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż wilgoć pochodzi z cukinii, około 10 minut.
Do garnka wlać bulion z kurczaka i mleko; doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Wymieszać zmieloną szałwię, sól i pieprz w mieszaninie bulionu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodać ser Brie; gotować i mieszać, aż całkowicie stopi się w cieczy, 5 do 7 minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż w połowie pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę; pulse kilka razy przed pozostawieniem na blend.
Wlać mieszaną zupę przez sitko do czystego garnka. Puree w partiach, aż będzie gładkie.
Wymieszaj śmietanę z mieszaną zupą i umieść garnek na średnim ogniu; gotuj do rozgrzania, około 5 minut.
Dekoruj poszczególne porcje świeżymi liśćmi szałwii.