Zupa Z Cukinii

Zupa Z Cukinii
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna, Cała 30 i wegetariańska? Zupa z cukinii może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 35. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udać się do sklepu i odebrać minut tapioka, pół na pół, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa krem z cukinii z chipsami z cukinii, Zupa Z Cukinii, oraz Zupa Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pół na pół w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odstawić 5 minut.
3
Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Schłodzić do temperatury pokojowej.
4
Umieścić, partiami, w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować na gładką masę. Wróć do rondla. Wymieszać w pół na pół. Podgrzać, aby służyć na ciepło lub przechowywać w lodówce w szczelnie przykrytym pojemniku, aby służyć schłodzone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn