Zupa z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 554 kalorie, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka słoików, masło, brukselka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boczek-Brązowy Cukier Brukselka, Brukselka Z Brązowym Masłem I Orzechami Laskowymi, oraz Brukselka I Kasztany W Brązowym Maśle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, stale wirując, aż będzie głęboko brązowy i ma orzechowy aromat, około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać słoiki i wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sunchokes są dobrze rumiane na wszystkich powierzchniach i zaczyna lekko char, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
3
Dodać pory i cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
4
Dodaj czosnek i szałwię i gotuj, ciągle mieszając, aż do aromatycznego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż Słoneczne będą miękkie, o dziesięć minut. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Karczoch Jerozolimski
6
Podczas zupy simmers, miejsce boczek w dużej patelni żeliwnej na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i chrupiące, o 10 protokół.
Przełożyć do dużego rondla, przecedzić przez drobny sitko siatkowe, jeśli pożądana jest gładsza zupa. Gdy wszystkie partie są puree, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podgrzać tłuszcz boczku na dużym ogniu, aż skwierczy, następnie dodać brukselkę, pokroić bokiem w dół na patelni. Gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone, o 3 protokół. Wrzucić i nadal gotować, podrzucając i mieszając od czasu do czasu, aż miękka i dobrze rumiane, o 6 minut w sumie. Powrót boczek na patelnię i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i odrobiną octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Zdjąć z ognia i odstawić.
13
Podawaj gorącą zupę w miseczkach, przyozdobioną smażoną brukselką i boczkiem, skropioną tłuszczem z boczku lub oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)