Zupa z białej fasoli i makaronu jest bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz marchew, seler, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli i makaronu, Zupa Z Białej Fasoli I Makaronu, oraz Zupa z makaronu, jarmużu i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym ciężkupot na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2
Dodaj cebulę, marchew i seler. Sauté aż wszystkie warzywa aresoft, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać 3 1/2 szklanki wody, fasolę z płynem do gotowania i pomidora i gotować na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do mediumlowand gotować na wolnym ogniu 25 minut do blendflavors, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wymieszać z makaronem; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż makaron jest po prostu tenderale jeszcze twarde do gryzienia, dodając więcej wody tosoup przez 1/2 cupfuls jeśli bardzo grube, o 10minutes. Doprawić solą i pieprzem.