Zupa wołowo-jęczmienna

Zupa wołowo-jęczmienna
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Zupa wołowo-jęczmienna może być super przepisem do wypróbowania. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 7G tłuszczu i w sumie 153 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wystarczy mieszanka selera, cebuli, marchwi i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa wołowa Seria-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowe żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę, marchew, seler, pomidory, wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Dodaj jęczmień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 50-60 minut dłużej lub do miękkości jęczmienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn