Zupa wołowo-jęczmienna
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Zupa wołowo-jęczmienna może być super przepisem do wypróbowania. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 7G tłuszczu i w sumie 153 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wystarczy mieszanka selera, cebuli, marchwi i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa wołowa Seria-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowe żeberka.
Dodaj cebulę, marchew, seler, pomidory, wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Dodaj jęczmień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 50-60 minut dłużej lub do miękkości jęczmienia.