Zupa wołowa i jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, mięso gulasz wołowy, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienna wołowa dla 2, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodać połowę wołowiny; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj por, marchew, i czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Wołowina
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wodę i kolejne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Woda
7
Dodać jęczmień; gotować 30 minut lub aż wołowina i jęczmień będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.