Zupa Wołowo-Jęczmienna

Zupa Wołowo-Jęczmienna
Need a dairy free main course? Zupa wołowo-jęczmienna może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, mniej sodu bulion wołowy, jęczmień perłowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienno-wołowa, oraz Zupa Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj wołowinę do patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj marchew, seler, cebula, i grzyby na patelni; gotować 6 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj wołowinę; beztłuszczowy, mniej sodu bulion wołowy; i liść laurowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać jęczmień perłowy; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień perłowy będzie miękki. Wymieszać z solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Tłuszczu Mniej Sodu Bulion WołowyBez Tłuszczu Mniej Sodu Bulion Wołowy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jęczmień PerłowyJęczmień Perłowy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn