Zupa Wonton
Zupa Wonton jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka sosu ostrygowego, czosnek, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wonton " Zupa, Zupa Wonton, oraz Zupa Wonton.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce i dokładnie wymieszaj.
Umieść 1/2 łyżeczki nadzienia na środku każdego opakowania wonton. Zwilż boki owijki wodą, a następnie złóż po przekątnej na pół, tworząc trójkąt. Zwilż krawędzie trójkąta i skieruj oba punkty podstawy trójkąta ku środkowi, tworząc kształt wontonu. Odstawić.
W garnku do zupy, podsmaż paski kurczaka i mielonego czosnku w oleju roślinnym.
Dodaj rosół z kurczaka, sos sojowy, olej sezamowy i wieprzowinę z grilla. Dusić przez 15 minut na średnim ogniu.
Dodać pierogi i gotować przez kolejne 10 minut.
Odcedzić pędy bambusa i kasztany wodne; dodać do garnka do zupy.
Dodaj mrożone warzywa i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut.