Zupa wołowo-warzywna (Cocido)

Zupa z wołowiny i warzyw (Cocido) może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników, mieszając widelcem, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę; posyp 1 1/2 łyżki mieszanki Achiote równomiernie wołowiną, podrzucając do płaszcza. Odstawić pozostałą mieszaninę achiote na bok.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę wołowiny; gotować 2 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół.
Dodać pozostałą mieszaninę achiote; gotować 2 minuty, często mieszając. Powrót mieszanki wołowiny do patelni. Wymieszać bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut.
Dodaj ziemniaka, chayote, i marchew; przykryć i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do ziemniaka jest miękka.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z octem.